En stor historie kort fortalt

Om Einhell Nordic A/S

Einhell Nordic A/S blev etableret i 2018 og dækker markederne i Danmark, Sverige, Norge og Island. Selskabet er ejet af Einhell AG og Millarco International A/S i fællesskab. Einhell Nordic A/S har base hos Millarco International A/S i Lystrup i Danmark, hvor salg, showroom, service, produktuddannelse m.m. bliver varetaget, og al distribution af Einhells produkter sker gennem Millarcos stærke logistiksetup i Norden.

I Januar 2022 udvidede vi organisationen og åbnede nyt showroom og kontor i Gøteborg, Sverige, hvorfra vi styrer ordrer, kundeservice, produktuddannelse og produktpræsentationer til alle vores svenske kunder. 

Med Einhells omfattende produktsortiment til konkurrencedygtige priser og Millarcos mangeårige erfaring med det nordiske marked har Einhell Nordic det bedst mulige udgangspunkt for at blive en af de førende spillere på markedet for elværktøj i Norden.

Einhell Nordic A/S tidslinje:

  • 2018: "Einhell Nordic A/S" etableres

  • Dækker det nordiske marked

  • Nordisk hovedkontor, showroom og service i Lystrup, Danmark

  • Antal ansatte: 72

  • 2022: Showroom, kontor og kundeservice i Göteborg, Sverige

Vores filosofi: Med pålidelig kvalitet og førsteklasses service til et uovertruffent forhold mellem pris og ydelse, sørger vi for frihed og glæde når under arbejdet.

Succeshistorien om en familievirksomhed

Hvordan Einhell blev Einhell

Da Josef Thannhuber i begyndelsen af tresserne overtog sin onkels, Hans Einhell, installationsbutik, havde han ingen anelse om at det ville blive en stor succeshistorie. I dag, mere end 50 år senere, er Einhell AG en af ​​de globale ledere inden for do-it-yourself-branchen. Årtiers hårdt arbejde, et utrætteligt engagement og godt iværksætteri betalte sig altså. Rigtig effektive muligheder!

Yderligere oplysninger findes på Einhell Germany AGs hjemmeside.