Kolofon

Ansvarlig for redigering og indhold:

Einhell Nordic A/S
Rokhøj 26
8520 Lystrup
Danmark

Telefon: +45 32 712 425
Fax: +45 8743 4220
E-mail: service-dk@einhell.com

Virksomhedens form: Aktieselskab (A/S)
CVR nr.: 31622875
Administrerende direktør: Lars Baerentsen

Concept, Design and Development

Communiacs - Webagency in Pocking/Passau
Communiacs. Agency for Web, E-Commerce and Online-Marketing

Ophavsret

Alle rettigheder forbeholdes. Tekst, billeder, grafik og deres arrangement på Einhell Nordic hjemmesider er beskyttet af ophavsret og andre beskyttelseslove. Indholdet af disse websteder må ikke kopieres, distribueres, ændres eller gøres tilgængelige for tredjeparter til kommercielle formål. Nogle Einhell Nordic-websteder indeholder også billeder, der er underlagt en tredjeparts ophavsret. Denne hjemmeside giver ikke tilladelse til at anvende Einhell Germany AGs eller tredjeparters intellektuelle ejendomsret.

Medmindre andet er angivet, er alle varemærker på Einhell Nordic hjemmesider beskyttet af varemærkeret. Dette gælder især varemærker, typeskilte, firmalogoer og emblemer fra Einhell Nordic. De varemærker og designelementer, der anvendes på vores sider, er Einhell Nordic eller tredjeparters intellektuelle ejendomsret. Denne hjemmeside giver ikke tilladelse til at anvende Einhell Nordic.

Ansvarsfraskrivelse

Einhell Nordic udarbejder indholdet af disse hjemmesider med stor omhu og sikrer, at det opdateres regelmæssigt. Oplysningerne er dog kun vejledende generelle oplysninger og erstatter ikke den detaljerede individuelle rådgivning til en købsbeslutning. De tekniske funktioner og udstyr kan især variere fra land til land. Eventuelle ændringer af produkterne er forbeholdt. Du modtager kun bindende oplysninger om de tekniske funktioner, udstyr eller egenskaber i vores produkter hos din autoriserede forhandler eller importør.

Einhell Nordic påtager sig intet ansvar for aktualiteten, rigtigheden og fuldstændigheden af oplysningerne på disse sider eller den enhver tid problemfrie adgang.

Hvis vi henviser til tredjepartswebsteder (links), påtager Einhell Nordic sig intet ansvar for indholdet på de linkede sider. Ved at klikke på linket forlader du de oplysninger, der stilles til rådighed af Einhell Nordic. Der kan gælde afvigende regler for tilbud udbudt af tredjeparter, især i forhold til databeskyttelse.

Endvidere udelukker Einhell Nordic sit ansvar ved tjenester, især når der downloades filer, der er stillet til rådighed af Einhell Nordic på Einhell Nordic hjemmesider såfremt disse ikke vedrører væsentlige kontraktlige forpligtelser samt liv eller sundhed, eller påvirker krav i henhold til lov om produktansvar. Det samme gælder for vores samarbejdspartnere.