Einhell global

International succes, regionalt forankret

Siden grundlæggelsen i 1964 har Einhell udviklet sig, men er stadig opmærksom på sine rødder. Fra at være Hans Einhell GmbH, med base i Landau an der Isar, voksede virksomheden sig til en koncern. Hovedkontoret, der nu hedder Einhell Germany AG, er forblevet på stiftelsesstedet i Landau. Med et produktionssted i Spanien gjorde selskabet sit første skridt mod internationalisering i 1968.

Einhell koncernen beskæftiger nu omkring 2700 mennesker i mere end 49 lande over hele verden. Selskabets produkter distribueres allerede i over 99 lande, hvilket resulterede i et konsolideret salg på ca. 1.032,5 mio. EUR i 2022. De næste målmarkeder på vejen til at blive en global koncern er allerede noget vi fokuserer på og vil blive implementeret i de kommende år.

Fremragende service og innovative produkter, såsom Power X-Change batterisystemet, er designet til at gøre kunderne begejstrede og skal bidrage med at opnå en bæredygtig og international vækst gennem langsigtet tænkning og solid forretningspraksis.

Hjemmehørende i Bayern, internationalt tilgængelig

Leder du bare efter disse produkter og tjenester eller har du et andet spørgsmål? Vores medarbejdere er der for dig, i over 49 lande!

Einhell worldwide

99+
Lande
49
Kontorer
2700+
Medarbejder
1.032,5 Mio. €
Omsætning