Einhell. Cordless Excellence.

Én akku til over 300 maskiner til værkstedet og haven.

Farvel til ledningsspaghetti! Ved hjælp af topmoderne teknik og ambitiøse visioner er det lykkes os at udvikle et akkusystem, som tillader os at nyde friheden uden generende ledninger i alle livssituationer. Hvad enten det drejer sig om værktøj, haveredskaber eller en E-Kickscooter: Takket være det fleksible skift af akkuer og maskiner er det muligt at forsyne alle medlemmer af Power X‐Change-familien trådløst med energi ved hjælp af blot én akkutype.

Arbejde uden generende ledninger.

Til værkstedet og haven.

Når man ikke længere skal bekymre sig om for korte forlængerledninger eller nok stikdåser. Når maskinen kommer til projektet, og ikke omvendt. Når kan blot klikke akkuen på plads og kan gå i gang med arbejdet, uanset om der er tale om plæneklipperen, havepumpen, borehammeren eller våd-/tørstøvsugeren. Det er følelsen af frihed uden generende ledninger. Det er Power X-Change. Det er vores mission!

Ultramoderne teknik.

Gennemprøvet kvalitet.

Power X-Change-akkuerne er platformens rygrad. Derfor anvender vi i akkuerne kun de bedste komponenter såsom effektive lithium-ion-celler af nyeste generation og vores smarte processorstyrede akku-elektronik, det Active Battery Management System. Det gør vores PXC-akku til en af de sikreste i branchen og sikrer endvidere effektivitet, driftssikkerhed og lang levetid. Også ved alle andre komponenter fokuserer vi på lang levetid, f.eks. i form af kulfri motorer. 

Udholdende.

Når det drejer sig om det.

Uanset hvor store projekterne bliver: Med de forskellige tilgængelige kapaciteter (Ah) kan akkuens driftstid tilpasses til hver enkelt opgave. Hvad enten du kun skal hænge en enkelt reol op eller vil bygge en hel træhytte. Hvad enten din have er på størrelse med et lommetørklæde eller en fodboldbane. Med to akkuer at skifte imellem kan du nærmest arbejde uafbrudt. Det spiller således ikke nogen rolle, hvor stor udfordringen er, for med Power X-Change er du parat til at tage den op.

Effektive maskiner. Kraftige akkuer.

Som akkusystem for ægte problemløsere er vores Power X-Change-akkuer yderst kraftfulde. Med op til 1350 W spiller akku-værktøjerne og -haveredskaberne lige op med de elektriske modstykker. I stedet for at skifte til 36-V-akkuer ved effektkrævende maskiner kombinerer PXC takket være Twin-Pack-teknologien blot kraften fra to akkuer. Dermed leverer vi hele 2700 W! Desuden skaber det overblik i værktøjsskabet, sparer penge og frem for alt kan 18-V-akkuerne derefter anvendes enkeltvis igen.

18 V + 18 V = 36 V! Twin-Pack-teknologien

Med forskellige spændinger og kapaciteter kan du efter ønske tilpasse akku-ydelsen målrettet efter dine opgaver og maskiner. Til meget kraftfulde maskiner, eksempelvis visse plæneklippere, kædesave eller våd-/tørstøvsugere, har vi udviklet Twin Pack‐teknologien. Den giver dig mulighed for at anvende to Power X‐Change-akkuer samtidig – og opnå ægte 36-V-akku-power!

Endnu længere arbejdspas: Ud over at forbedre ydelsen har vi også forlænget driftstiden for 36-V-maskiner for at undgå irriterende opladninger undervejs ved hjælp af Double Twin-Pack-teknologien, der tilfører to akkuer ekstra. Der gøres således brug af fire akkuer. Hvis de to første akkuers effekt er opbrugt, skifter systemet automatisk til de to ekstra akkuer. På den måde kan eksempelvis akku-plæneklipperen GE-CM 36/47 HW Li klippe hele et plæneareal på 500 m² + 500 m² = 1000 m² på en akku-opladning.

Power X-Change Plus for ekstra akku-power

Akkuer adskiller sig ikke kun, hvad angår driftstid og vægt. Også den leverede power er afgørende. Hvis du eksempelvis vil arbejde med din vinkelsliber, så er driftstiden (dvs. Ah-værdien) for det meste ikke afgørende. Det er imidlertid en tilstrækkelig power. Man kan sammenligne det med en bil. Ved bjergkørsel eller en overhaling kræves mere power, dvs. flere hestekræfter/kW. Med Power X-Change Plus-teknologien leveres mere power med samme antal celler. Ved hjælp af et gennemtænkt køle- og ydelsesorienteret akku-design og et specifikt udvalg af yderst effektive celler står Power X-Change Plus ud over mere power imidlertid også for længere driftstid og levetid.

2-i-1-akkuen! Multi-Ah-teknologien

Den nyeste akku-innovation fra Einhell giver brugeren to muligheder: Enten 300 % længere levetid eller 50 % længere driftstid. Den nye Power X-Change-akku kan takket være multi-Ah-teknologien anvendes enten som 4,0 Ah akku eller som 6,0 Ah akku. Skiftet fra 4 Ah akku til 6 Ah akku sker i den forbindelse ganske enkelt med tryk på en knap. Ved anvendelse som 4 Ah akku skånes cellerne i højere grad. På den måde får akkuen en samlet levetid, der op til 3x længere, sammenlignet med almindelige lithium-ion-akkuer. 6 Ah akkuen har en normal levetid, men egner sig alligevel godt til maksimal driftstid ved kapacitetsintensive opgaver, f.eks. akku-plæneklipper eller akku-våd-/tørstøvsuger, for den leverer 50 % længere driftstid (end en 4 Ah akku).

Tekniske data: Find ud af, hvad der gør Power X‐Change-akkuen så speciel.

Do you already work with Power X-Change?

1
Akkutype
300+
Maskiner
0
Ledningsspaghetti

Systemakku: Spar penge på den smarte måde

Så snart du har en akku (eller to akkuer for 36-V-maskiner) og en oplader, kan du købe alle yderligere maskiner som „Solo“, dvs. uden akku og oplader. Derved kan du spare penge på en smart måde uden at gå på kompromis i forhold til udstyr eller kvalitet.

Værn om miljøet uden at gå på kompromis

Power X-Change gør det muligt at bruge én akkutype til alle værktøjer og haveredskaber i stedet for at købe akku og oplader med til hvert eneste produkt. Indførelsen af akku-platformen betyder, at der er behov for færre akkuer og opladere, og medfører, at du ikke bare har færre akkuer derhjemme at forholde dig til, men at du også sparer på ressourcerne og dermed værner om miljøet.

Har du brug for endnu mere akku-power?

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev, eller se dine akku-maskiner til værksted og have nu.