Ægte ingeniørkunst for ægte kvalitetsteknik

Højeste præcision og topmoderne produktionsmetoder

Vi er akku‐eksperter!

Vores Power X‐Change-akkuer opfylder de strengeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder

En værktøjsakku består af mange forskellige komponenter. Først når alle komponenter opfylder de højeste kvalitetskrav, samler vi dem til en Power X‐Change-akku. På den måde sørger vi ikke kun for en tilstrækkelig ydelse, men også den nødvendige sikkerhed – ved opladning, ved transport og ved intensiv anvendelse.

Ultramoderne teknik

Gennemprøvet kvalitet

Udholdende

Det kendetegner de enkelte komponenter i vores Power X‐Change-akkusystem:

Celler

Højeste kvalitet – gennemprøvet sikkerhed

Til vores Power X‐Change-akkuer anvendes udelukkende førsteklasses lithium-ion-celler fra anerkendte internationale producenter. På den måde sikrer vi, at vi til enhver tid forsynes med en ensartet høj kvalitet under overholdelse af de strengeste sikkerhedsstandarder.

Ved udvælgelsen af vores akkuceller sætter vi dog ikke kun vores lid til et godt navn: Enhver Power X‐Change-akkucelle gennemgår en automatiseret og uafhængig kontrolproces for at kunne garantere 100 % sikkerhed. Og det selv efter års intensiv brug!

Akku

Udvalgte celler – krævende komponenter

Da de præcise specifikationer for enkelte celler kan svinge på grund af produktionen, sørger vi med strenge udvælgelseskriterier for en optimal grad af konstans og sikkerhed. Hver Power X‐Change-akku består således af celler, som harmonerer perfekt med hinanden.

Men også de andre komponenter i vores akku skal opfylde de højeste krav. Fra den køleeffektive placering af de enkelte komponenter til den stød- og støvbeskyttede kunststofkappe: løbende kontroller og praksistests gør vores akku til en af de bedste værktøjsakkuer på markedet.

Active Battery Management System

Intelligent elektronik – effektiv akkubeskyttelse

Ud over strenge kontroller og retningslinjer ved produktionen sørger vores Active Battery Management System for optimal sikkerhed og ydelse – hele akkuens lange intensive liv. Vores Active Battery Management System overvåger alle sikkerhedsrelevante påvirkninger inde i hvert eneste Power X‐Change-akku og styrer den optimale anvendelse af de enkelte celler.

På den måde forebygger vi effektivt typiske akkuskader. Hvad enten der er tale om dybafladning, overspænding, overophedning, selvafladning eller memory-effekt: Vores Active Battery Management System registrerer tidligt skadelige påvirkninger og modvirker disse på effektiv vis. Og ved kritiske akkutilstande kobler Active Battery Management Systemet strømforsyningen fra.

Oplader

Pålidelig ydelse – sikker håndtering

Den specielle Power X‐Change-oplader er ikke kun utrolig effektiv, den er også utrolig sikker. Flere interne styringsmoduler sikrer, at cellerne i akkuerne oplades ensartet og fejlfrit. Det forlænger ikke kun akkuernes levetid, det udgør desuden en yderligere sikkerhedsfaktor.

Opladeren forhindrer således kortslutninger mellem cellerne ved lave temperaturer og slukker automatisk, hvis der foreligger fejl, eller når akkuen er helt opladet.

Power X-Change-maskiner

Multifunktionel platform – perfekt tilpasning

Et komplekst og omfattende akkusystem fungerer kun sikkert og pålideligt, hvis også maskinerne er tilpasset præcist efter kravene. Derfor har vi i forbindelse med designet og udviklingen af Power X‐Change-værktøjerne og -haveredskaberne stillet særlige krav til den elektronik, som indbygges i maskinerne.

Løbende kontroller og tests sikrer, at netop varme- og brandfølsomme komponenter opfylder de højeste sikkerhedsstandarder. Alle Power X‐Change-maskiner gennemgår endvidere en certificering foretaget af uafhængige kontrolorganer.

Einhells forskningsteam: "Hos Power X-Change har sikkerhed og funktionalitet førsteprioritet. Derfor har vi fokus på hver eneste detalje."