Partnership between Einhell and Mercedes
Partnership between Einhell and Mercedes

Einhell er partner for

Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team.

Vi starter 2023 fra pole-position: Siden den 1. januar 2023 har Einhell været ny partner for Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team og hjælper teamet i motorsportens mest prestigefyldte klasse som "Official Tool Expert". Som stolt teampartner hjælper vi Mercedes-teamet med vores batteridrevne værktøjer, med hvilke vi demonstrerer vores akku-kompetence selv under de mest ekstreme betingelser.

4 CITIES - 3 CONTINENTS - 1 EINHELL GUERILLA ACTION

We made a global statement as a season opener 2023.

It’s the biggest guerilla campaign that Einhell Germany AG has ever run in the almost 60 years of the company’s history: A specially developed animation was projected onto the facades of buildings on 3 different continents in 4 different cities - in Barcelona, London, Melbourne and Montreal – at the same time. The reason? The start of Einhell’s first season as the “Official Tool Expert” of the Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team. The guerilla action is intended to underline its support for the racing team. We wish our partner a successful season 2023!

"Vi er stolte af, at vi som ‘Official Tool Expert’ har støttet det mest succesfulde Formel 1-hold i de sidste ti år med vores akku-værktøjer og dermed har demonstreret vores akku-kompetence under de mest ekstreme betingelser.“
Andreas Kroiss
CEO hos Einhell Germany AG

TO PARTNERE. MAKSIMALE PRÆSTATIONER.

Når akku-kompetence når et nyt niveau…

...handler det om teknologi. Kraft. Vedholdenhed og passion. Og om at levere maksimale PRÆSTATIONER. Formel 1 og Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team symboliserer som ingen anden sport optimal kvalitet, maksimal ydelse og vedholdenhed såvel som teknologisk innovation. Netop disse egenskaber karakteriserer også Einhells Power X-Change-akkuer og -værktøjer. Både akku-specialisten og Mercedes-AMG Petronas F1 Team sætter deres lid til de bedste komponenter og det smarteste og mest effektive system.

Support på og uden for banen

Vores logo på Formel 1-bilen og tøjet

Einhell & Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team – det perfekte match

Et interview med Toto Wolff – teamchef og CEO hos Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team.

Toto, hvad har Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team og Einhell til fælles?

Toto: Det, vi har til fælles, er teknologien. For både Einhell og Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team drejer det sig om at levere pionerarbejde og sætte nye standarder i deres respektive brancher. Dertil kommer den ledelsesmæssige energi og beslutsomhed hos Einhell og Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team som endnu et fælles træk.

 

Toto, som CEO hos dit team er det din ambition hvert år at blive verdensmester. Forlanger du samme ambition fra dit net af partnere?

Toto: Det er klart, at intet team og ingen virksomhed kan vinde mesterskabet hvert år, men vi kan sørge for at lære så meget som muligt og stræbe efter en vedvarende succes. Det er tydeligt for mig, at vi alle – vi og vores partnere – har ambitioner om at være succesfulde. Allerede ved vores første møde stod det klart for mig, at Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team og Einhell er fuldstændig på bølgelængde. Vi deler de samme enestående værdier, og det skaber et fremragende grundlag for vores partnerskab.

"Vi glæder os over partnerskabet med Einhell som ""Official Tool Expert"". Gennem den konsekvente videreudvikling af deres akku-teknologi sætter Einhell igen og igen nye standarder i branchen. Gennem brugen af Einhell-akku-værktøjer har vi adgang til ultramoderne teknologi, så vi kan levere maksimale præstationer."
Toto Wolff
Teamchef og CEO hos Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team