Den perfekte service til din robotplæneklipper

Se dine fordele

Her kan du få et hurtigt overblik over de tjenester, som vi tilbyder til dine Einhell-robotplæneklippere. Vi hjælper dig med at installere robotplæneklipperen i din have: via en kvikstartguide, installationsvideoer og derudover via en installationsservice. Når du har fundet den rette robotplæneklipper, kører vores servicepartner ud til dig og installerer robotplæneklipperen i din have. Du kan bestille installationsservice via Einhell. Du kan også få oplysninger om tilbehør til dine robotplæneklippere. Passer til din Einhell FREELEXO!

Installationsservice

Kom godt i gang med din robotplæneklipper med vores installationsservice

Kvikstartguide

Her lærer du, hvordan du bruger din robotplæneklipper

Installationsservice

Få hjælp fra en fagmand

Har du købt en robotplæneklipper, og vil du gerne have hjælp til at installere den i din have? Intet problem: brug vores installationsservice, og gør brug af de mange fordele. Hvis du laver en aftale, kommer der en tekniker ud til dig inden for 14 dage og lægger afgrænsningskablet ud professionelt. Teknikeren hjælper også med at udpakke, samle, opsætte og programmere robotplæneklipperen. Der bliver foretaget en testkørsel, og du får vejledning i at bruge robotplæneklipperen. Dermed kommer du til at lære alle funktioner og indstillinger fra en fagmand. Vi har også fjernsupport.

Bemærk: installationsservicen omfatter ikke yderligere tilbehørsdele og kan derfor indeholde ekstra omkostninger. Tjenesten er kun tilgængelig i visse områder.

Gør det selv-installationsvideoer

Sådan opsætter du robotplæneklipperen fra Einhell

Er du ikke helt sikker på, hvordan du kommer i gang med din robotplæneklipper? Vores læringsvideoer gennemgår opsætningen trin for trin og viser dig alle de vigtige punkter: Du får oplysninger om, hvordan du kommer i gang med at tjekke, at alle dele og tilbehørsdele er til stede til installationen. Der er oplysninger om og tips til, hvordan du kan installere afgrænsningskablet korrekt. I løbet af blot 2 minutter kan du se, hvordan du slutter din robotplæneklipper til ladestationen, og du får oplysninger op, hvad du skal være særligt opmærksom på, når robotplæneklipperen går i gang med sin første græsklipning.

Første trin ved installation af robotplæneklipperen
Installere afgrænsningskablet
Tilslutte ladestationen
Første græsklipning

Har du yderligere spørgsmål?

Har du spørgsmål om vores robotplæneklippere og vores tjenester? Vi giver gerne personlig assistance! Kontakt os via servicetelefonen, eller send os en besked.

+45 32 712 425

Mandag til torsdag
fra 09:00 - 15:30

Fredag
fra 09:00 - 14:00

Anmod om installationsservice

Hvis du ønsker installationsservice til din nye FREELEXO, kan du oprette en anmodning ved at udfylde denne formular. Herefter vil du blive kontaktet med et prisoverslag.

User Data

Please fill in all fields that are mandatory, so that we can contact you to your request.

Service Product Data

Please insert data for the service and your mower.

? Where do I find the article number?