PXC-startsæt
18V 4-6Ah & 6A Boostcharger
Item no.:4512143EAN: 4006825667653
einhell-accessory-pxc-starter-kit-4512143-productimage-001
einhell-accessory-pxc-starter-kit-4512143-detail_image-101
einhell-accessory-pxc-starter-kit-4512143-productimage-001
einhell-accessory-pxc-starter-kit-4512143-detail_image-101
PXC-startsæt

18V 4-6Ah & 6A Boostcharger

Item no.: 4512143 EAN: 4006825667653
 • Udstyr 4-6 Ah multi-Ah-akku:
 • Kan anvendes universelt til alle Power X-Change-maskiner
 • Multi-Ah-teknologi: 6 Ah-tilstand af hensyn til maksimal kapacitet
 • 4 Ah-tilstand for at skåne akkuen og for 3x længere levetid
 • PLUS-teknologi: mere kraft til intensive opgaver
 • Batteristyringssystem (ABS) af hensyn til en optimal akku-overvågning
 • Bedste performance, sikkerhed, driftstid og levetid takket være ABS
 • Lav selvafladning takket være førsteklasses lithium-ion-celler
 • Præcis visning af ladetilstanden i % på det digitale display
 • God stødbeskyttelse og skridsikkert greb takket være gummibelagt kabinet
 • Støv- og korrosionsbeskyttet hus
 • Egner sig til brug af TWIN-PACK ved 36-V-opgaver
 • Udstyr Power X-Boostcharger 6 A:
 • Kan anvendes universelt til alle Power X-Change-akkuer
 • 6 A hurtigladeteknologi for endnu kortere ladetider
 • 50 % kortere ladetider som følge af aktiverbar boost-tilstand
 • Permanent akkuovervågning af hensyn til en optimal opladningsproces
 • Genaktivering af dybafladede akkuer ved hjælp af refresh-tilstanden
 • Informationer om akku- og ladetilstand ved hjælp af 6 LED-indikatorer
 • Enkel vægmontering takket være integrerede ophængsøjer
See more information
einhell-accessory-pxc-starter-kit-4512143-productimage-001
Article description

Einhell 18 V 4-6 Ah Power X-Change PLUS-startsættet er den ideelle basis som start eller udvidelse af Power X-Change-sortimentet derhjemme. Startsættet med en 18 V 4-6 Ah Power X-Change-Plus-akku og Power X-Boostcharger 6 A hører til det multifunktionelle Power X-Change­akkusystem fra Einhell, hvis dele kan kombineres på kryds og tværs. De universelt anvendelige Power X-Change-akkuer forsyner alle akku-produkter i hele produktfamilien på have- og værkstedsområdet med kraft og udholdenhed. Også seriens opladere kan anvendes universelt til alle PXC-akkuer. Fordelene for kunden er indlysende: Med én akku og én oplader til alle produkter sparer man ikke kun mange penge i forbindelse med købet, de universelle anvendelsesmuligheder skåner også miljøet og giver samtidig fleksibilitet i både hus og have. Desuden er du fri for rod og kaos med forskellige akkuer og opladere til hvert enkelt produkt. Takket være MULTI-Ah-teknologi kan akkuen anvendes som 6-Ah-akku med henblik på en maksimal driftstid og som 4-Ah-akku med henblik på en 3 gange længere samlet levetid. Lithium-ion-celler af nyeste generation leverer 100 % mere power af hensyn til maksimal kraft til alle opgaver. Endvidere står PLUS-teknologien for ekstra power ved krævende opgaver. Den førsteklasses akku modvirker desuden memoryeffekt og den for batterier velkendte selvafladning af hensyn til konstant, høj power. 18 V 4-6 Ah Multi-Ah Power X-Change PLUS-akkuen er en kvalitetsakku, der indgår i Power X-Change-familien og også egner sig til brug af TWIN-PACK ved 36-V-opgaver. Det processtyrede aktive batteristyringssystem ABS overvåger konstant akkuens parametre ved hjælp af den integrerede mikroprocessor. Systemet sørger derved for optimal sikkerhed, optimal produktydelse, maksimal driftstid og maksimal levetid. Power X-Change Boostcharger 6 A er den hurtigste oplader i Power X-Change-systemserien. Takket være en aktiverbar boost-tilstand er det muligt at forkorte ladetiderne for disse akkuer markant. 50 % hurtigere ladetider og dermed konstant adgang til opladede Power X-Change-akkuer muliggøres af boost-tilstanden. Akkuen er fuldt opladet på 60 minutter. Power X-Change-maskiner og -værktøjer er hurtigt klar til drift igen og leverer deres velkendte kraft og ydeevne. Af hensyn til en optimal opladningsproces og en optimal sikkerhed overvåges akkuen konstant af den intelligente ladestyring. Alle aktuelle oplysninger kan aflæses på de 6 LED-tilstandsindikatorer. Ved hjælp af ophængsøjerne kan opladeren nemt monteres på væggen og kræver kun lidt plads.

Technical details

Strømforsyning oplader200-240 V | 50-60 Hz
Udgangsspænding oplader18 V
Ladetid1 time
Spænding18 V
Batterikapacitet6000 mAh
Maks. effekt1350 W
Antal batterier1 Pieces
Altid-styr-p-ladestanden

Altid styr på ladestanden

Med et tryk på knappen viser ladestandsindikatoren klart og tydeligt akkuens ladestand i procent på det digitale display.

3-rs-garanti

3-års garanti

Power X-Change står for kvalitet og lang levetid. Derfor forlænges garantien for Power X-Change-akkuer ved registrering til 3 år.

Praktisk-forsnket-greb

Praktisk forsænket greb

Ved hjælp af det forsænkede greb på undersiden af akkuen og den store frigøringsknap er det let at fjerne akkuen.

Komfortabel-og-beskyttet

Komfortabel og beskyttet

Takket være softgrip ligger akkuen bekvemt i hånden. Den integrerede stødbeskyttelse beskytter den mod skader som følge af fald eller kollisioner.

Einhells-kompatibilitetslfte

Einhells kompatibilitetsløfte

Den rigtige kompetence: Alle Power X-Change-akkuer er kompatible med alle værktøjer og haveredskaber i Einhells akku-system. Det gælder alle akku-maskiner i serien. Og naturligvis også kommende maskiner. Det lover vi.

Bare-clever-Twin-Pack-Technology

Bare clever: Twin-Pack Technology

18 V eller 36 V? Hvorfor enten eller? Med Twin-Pack-teknologien er én akkutype tilstrækkeligt til begge spændingsklasser: Ved mere effektintensive opgaver, f.eks. på nogle plæneklippere, hækklippere eller borehamre, er det muligt blot at kombinere to 18-V-akkuer i et 36-V-produkt.

Akku-sæt til professionelle

Power X-Change: Maksimal effekt og korte opladningstider

Dette professionelle startsæt, bestående af 4-6 Ah Power X-Change PLUS akku og 6 A Power X-Boostcharger, kombinerer optimal akku-ydelse, maksimal effekt, lang levetid og korte opladningstider til brug sammen med meget kraftfulde maskiner. Med Boostcharger er 4-6 Ah PLUS akkuen klar til brug efter blot 60 minutter. Hvis akkuen sidder længere i opladeren, oplades den skånsomt til 100%.

Akku-st-til-professionelle
Einhell customer service can be reached directly. We take care of your requests for product information, spare parts and repairs.We support you with all questions around your product - before, during and after the purchase.