Mere power. Større udholdenhed. Længere levetid.

Med PurePOWER Brushless fra Einhell.

Vedligeholdelsesfri, kraftfuld og effektiv: PurePOWER Brushless-motorer fra Einhell leverer sammenlignet med almindelige motorer med kulbørster stærke fordele, der taler for sig selv.

Derfor har vi udstyret vores værktøjer med vores PurePOWER Brushless-motorer med ultramoderne kulfri motorer, som ikke kun leverer maksimal power og performance, men også imødekommer de højeste krav i alle områder og projekter. Friktionstab eller ufrivillige pauser som følge af overophedede motorer hører således fortiden til og muliggør på den måde en længere akku-driftstid og længere levetid for vores maskiner med PurePOWER Brushless-motorer.

PurePOWER BRUSHLESS

Kun fra Einhell.

+25%
højere ydelse
+50%
længere driftstid
+100%
længere levetid

FUNKTIONER

Innovativ motorteknik til de højeste krav.

Afslidt materiale minimeres – driftstiden maksimeres! 

Ved traditionelle motorer med kulbørster genereres der varme gennem kulbørsternes friktion. Akkuen, der leverer energien til motoren, drænes unødigt for energi på grund af denne friktion. Denne tabte energi står dermed ikke længere til rådighed for akkuen eller maskinen, hvilket medfører en lavere akku-driftstid. 

Ultramoderne teknik muliggør Einhell PurePOWER Brushless-elmotorernes konstruktion. På vores kulfri motorer opstår ingen friktion, som ville kunne kræve ekstra energi. PurePOWER Brushless-motoren kan således udnytte energien fra akkuen effektivt og arbejder længere med den – fordelen er en længere og konstant akku-driftstid og en højere effektivitet.

På grund af den derved forlængede akku-driftstid sparer du nogle ladecyklusser og kan også afvikle store og flere projekter uden pause. Det sparer ikke kun tid, men også værdifuld energi og ressourcer.

Maksimal effektivitet takket være mikroprocessorstyring.

En mikroprocessor på PurePOWER Brushless-motorens printplade beregner dens optimale energianvendelse. Denne optimering medfører en optimal effektivitet og dermed en markant højere ydelse end ved traditionelle motorer med kulbørster. Denne ydelse er kraft, som man tydeligt mærker: Den viser sig eksempelvis ved et højere drejningsmoment på akku-skruemaskiner af samme størrelse.  

Takket være denne teknologi er det muligt at udvikle væsentligt mere kompakte maskiner, da motorerne kan konstrueres betydeligt mindre og have samme ydelse. 

En deraf følgende fordel ved PurePOWER Brushless-motoren er således den lave vægt og den kompakte konstruktion. En akku-skruemaskine med PurePOWER Brushless-motor er således markant lettere og mere kompakt end en tilsvarende maskine med motor med kulbørster.

Værktøjernes håndtering og komfort bliver på den måde tydeligt forbedret og muliggør derved et komfortabelt arbejde uden træthedstegn.

Maksimal levetid. Med garanti.

På traditionelle motorer med kulbørster afslides materiale på grund af børsternes friktion. Da PurePOWER Brushless-motorer arbejder uden kulbørster, rammes de derfor ikke af afslidt materiale eller nedetid på grund af overophedning, ligesom slitage ikke spiller nogen rolle på vores motorer. 

Af den årsag kører PurePOWER Brushless-motorer nærmest evigt. 

Da vi er overbevist om denne maksimale levetid, yder vi 10 års garanti på vores PurePOWER Brushless-motorer. 

FORDELE

Kraftfuld

Fuld ydelse – ingen kompromiser.

Bedre ydelse takket være mikroprocessorstyret powermanagement: Vores kulfri PurePOWER-motorer muliggør sammenlignet med traditionelle elmotorer et højere omdrejningstal og et højere drejningsmoment.

Udholdende

Minimal friktion – minimal nedetid

Ideel også til store projekter: På grund af den lave varmeudvikling kan vores Brushless-værktøjer anvendes i længere tid ved høj ydelse uden at overophede.

Vedligeholdelsesfri

Ingen slitage – optimal pålidelighed

Brushless‐motorer har ingen kulbørsteslitage som følge af mekanisk afslidning. Sammenlignet med traditionelle motorer med kulbørster forlænger vi derved levetiden væsentligt.

Kompakt

Lille motor – stor virkning

Da kulfri motorer kan konstrueres mere kompakte, sparer de en masse plads og vægt – med utroligt lette og ergonomiske værktøjer til følge.

Bæredygtig

Nedsæt omkostninger, og spar ressourcer.

På grund af den længere levetid for PurePOWER Brushless-motorer forøges også anvendelsestiden for de Power X-Change-maskiner, der er forsynet med en sådan. Det nedsætter ikke kun omkostningerne for eventuelle nyanskaffelser, men skåner også værdifulde ressourcer.

Garanti

Garanteret levetid

Overbevist om vores PurePOWER Brushless-motorers lange levetid og udholdenhed yder vi 10 års garanti på motoren i en Power X-Change akku-maskine.

GARANTI

10 års garanti på PurePOWER Brushless-motorer.

Overbevist om vores PurePOWER Brushless-motorers lange levetid og udholdenhed yder vi 10 års garanti på din PurePOWER Brushless-motor. 

En akku til maksimal power.

En akku til flere end 300 maskiner til værkstedet, haven, fritiden og hjemmet.

Hvad enten du har en kulfri akku-borehammer eller akku-plæneklipper
– Power X-Change akkuen passer altid.