The e team and mercedes formula e
The e team and mercedes formula e
The e team and mercedes formula e

E-teamet på mission for Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team

"Deres indsatssted: Formel 1-garagen "

E-teamet fra Einhell er for første gang på mission i motorsportens fornemmeste klasse! Udstyret med den innovative akku-teknologi og de mest moderne værktøjer fra Einhell Power X-Change-familien hjælper E-teamets medlemmer Frank, Skye, Mike og Crazy DIY – den uovervindelige kvartet – Mercedes-AMG PETRONAS F1 Teamets mekanikere. Deres opgave er klar: De skal tilføre Mercedes maksimal performance i pitten. Med deres ekspertviden om Power X-Change og deres passion for teknologisk fremskridt arbejder de side om side med mekanikerne for at sikre, at bilerne kan køre på banen i topform.

To partnere. Én mission. Maksimal performance.

E-teamets nyeste mission

i Formel 1

I Formel 1-garagen hos Mercedes-AMG PETRONAS F1 Teamet er forberedelserne i fuld gang. Den sorte racerbil Mercedes Formel 1 Bolide W14 forberedes til sit næste løb ned til mindste detalje. Pludselig stormer et team af værktøjsspecialister ind i pitten, og alt bliver Einhell-rødt! De er parate til at gennemføre denne mission med fuld gas. I bagagen: Maksimal akku-power fra Einhell!

Læs mere om den nye mission nu!
 

”Gennem brugen af Einhell-akku-værktøjer har vi adgang til ultramoderne teknologi, så vi kan levere maksimale præstationer."
Toto Wolff
Teamchef og CEO hos Mercedes-AMG PETRONAS F1 Teamet
E-teamets akkusystem! Power X-Change

Få fat i E-teamets favoritter,

og opnå maksimal performance!

Og der blev lys!

Akku-lampe TE-CL 18/2500 LiAC

Skyes must-have til brug i Formel 1-garagen: Med dens førsteklasses lithium-ion-akku og en ydelse på 2.500 lumen giver denne akku-lampe en utrolig kraftig og klar belysning.

Lampen er robust og har en lang levetid, så den også kan anvendes i krævende miljøer. Takket være det ergonomiske design ligger den godt i hånden og muliggør en enkel håndtering. Dårligt lys? Det findes ikke med den i nærheden!

Anskaf dig en akku-lampe til hjemmet!

Vil du forblive cool? No problem!

Akku-blæser GP-LB 36/210 Li

Akku-blæseren GP-LB 36/210 Li er den perfekte løsning til alle, som er på jagt efter en kraftig og kabelløs blæser

Med sit aftagelige rør, der kan indstilles i 3 trin, en blæsehastighed på op til 210 km/h og en akku-driftstid på op til 30 minutter er denne blæser et vaskeægte multitalent. Selv varme Formel 1-bremser afkøler akku-blæseren uden problemer. Crazy, hvad den kan!

Anskaf dig en akku-blæser til hjemmet!

Populært værktøj til dine projekter

Akku-varmluftpistol TE-HA 18 Li

Med sin kraftige 18-V-akku og en temperatur på op til 550 °C er denne akku-varmluftpistol perfekt til en lang række opgaver. Eksempelvis egner akku-varmluftpistolen sig fremragende til formgivning af kunststoffer ved modelbygning, til fjernelse af klæbefolier, men også til gammel lak, limrester og maling. På LED-displayet ses det valgte temperaturtrin med det samme. Sikkerheden under brugen garanteres af den integrerede overophedningsbeskyttelse.

Takket være sin alsidighed er dette værktøj det varmeste emne i Mikes værktøjskuffert.

Anskaf dig en akku-varmluftpistol til hjemmet!

Tag dine værktøjer med på alle missioner – sikkert opbevaret og systematisk arrangeret! Det modulære E-Case-system fra Einhell

Den kraftfulde hjælper

til dit eget pitstop derhjemme!

Akku-slagnøgle til et rasende hurtigt dækskift

IMPAXXO 18/230

Akku-slagnøglen IMPAXXO 18/230 fra Einhell er det perfekte værktøj til et hurtigt og effektivt dækskift derhjemme. Takket være dens høje momentydelse på 230 Nm og slagtallet på op til 3.600 slag i minuttet løsner den selv genstridige hjulmøtrikker i en håndevending. Det kompakte og lette design af IMPAXXO 18/230 gør den utrolig handy og muliggør en komfortabel betjening, også ved længere arbejdspas. Hvad venter du på?

Lav dit eget pitstop derhjemme på rekordtid!

Kabelløs rengøringshjælp til kabinen i din bil

Akku-våd-/tørstøvsuger TP-VC 36/30 S Auto

Med den smarte akku-våd-/tørstøvsuger TP-VC 36/30 S Auto er du ikke afhængig af stikkontakter og rengør din bil, hvor det passer dig. Støvsugerens alsidighed er utrolig praktisk. Maskinen kan opsuge både tørt snavs og våde urenheder og egner sig således perfekt til rengøring af spildte væsker eller fugtige rum indendørs. Autotilbehøret, f.eks. radiatormundstykket og møbelmundstykket, muliggør desuden en præcis rengøring på svært tilgængelige steder. Genialt eller hvad?

Anskaf dig en støvsuger nu!

Hvad der også kunne interessere dig:

Vil du vide mere om missionen og partnerskabet? Eller leder du efter endnu mere værktøj til din bil?

Denne vej!