PXC-startsæt
4Ah PLUS PXC Starter Kit
Item no.:4512159EAN: 4006825680331
einhell-accessory-pxc-starter-kit-4512159-productimage-001
einhell-accessory-pxc-starter-kit-4512159-pxc_circle-001
einhell-accessory-pxc-starter-kit-4512159-productimage-001
einhell-accessory-pxc-starter-kit-4512159-pxc_circle-001
PXC-startsæt

4Ah PLUS PXC Starter Kit

Item no.: 4512159 EAN: 4006825680331
 • Kan anvendes universelt til alle Power X-Change-maskiner
 • Udstyr, akku:
 • PLUS-teknologi: mere kraft til intensive opgaver
 • Batteristyringssystem (ABS) af hensyn til en optimal akku-overvågning
 • Bedste performance, sikkerhed, driftstid og levetid takket være ABS
 • Lav selvafladning takket være førsteklasses lithium-ion-celler
 • 3-trins LED-indikator til ladestandskontrol
 • God stødbeskyttelse og skridsikkert greb takket være gummibelagt kabinet
 • Støv- og korrosionsbeskyttet hus
 • Forsænket greb til nem udtagning af akkuen fra maskinen
 • Egner sig til brug af TWIN-PACK ved 36-V-opgaver
 • Udstyr, oplader:
 • Kan anvendes universelt til alle Power X-Change-akkuer
 • Permanent akkuovervågning af hensyn til en optimal opladningsproces
 • Genaktivering af dybafladede akkuer ved hjælp af refresh-tilstanden
 • LED-indikator med 6 trin til informationer om akku- og ladestatus
 • Intelligent ladestyring af hensyn til optimal sikkerhed
 • Enkel vægmontering takket være integrerede ophængsøjer
See more information
Show less information
einhell-accessory-pxc-starter-kit-4512159-productimage-001
Article description

Einhell 4 Ah PLUS PXC-startsættet er den ideelle basis som start eller udvidelse af Power X-Change-sortimentet. Startsættet med en 18 V 4 Ah PLUS Power X-Change-Plus-akku og hurtigopladeren hører til det multifunktionelle Power X-Change­akkusystem fra Einhell, hvis dele kan kombineres på kryds og tværs. De universelt anvendelige Power X-Change-akkuer forsyner alle akku-produkter i hele produktfamilien på have- og værkstedsområdet med kraft og udholdenhed. Også seriens opladere kan anvendes universelt til alle PXC-akkuer. Fordelene for kunden er indlysende: Med én akku og én oplader til alle produkter sparer man ikke kun mange penge i forbindelse med købet, de universelle anvendelsesmuligheder skåner også miljøet og giver samtidig fleksibilitet i både hus og have. Desuden er du fri for rod og kaos med forskellige akkuer og opladere til hvert enkelt produkt. Den førsteklasses akku eliminerer memoryeffekten og den for batterier velkendte selvafladning af hensyn til konstant, høj power. Power X-Change-akkuen på 18 V/4 Ah er den perfekte basisakku, der indgår i Power X-Change-familien og også egner sig til brug af Twin-Pack ved 36-V-opgaver. Det processtyrede aktive batteristyringssystem ABS overvåger konstant akkuens parametre ved hjælp af den integrerede mikroprocessor. Systemet sørger derved for optimal sikkerhed, optimal produktydelse, maksimal driftstid og maksimal levetid. Den aktuelle ladetilstand kan kontrolleres via en 3-trins LED-indikator. Kabinettet modstår støv, korrosion og mekaniske påvirkninger takket være sin konstruktion. Med det forsænkede greb kan akkuen nemt tages ud af alle produkter. Ready to go: 4,0 Ah PLUS akkuen er driftsklar efter blot 75 minutter. Hvis akkuen sidder længere i opladeren, oplades den skånsomt til 100 %. Hurtigopladeren kan nemt monteres på væggen ved hjælp af det integrerede ophængsøje. Opladningstiderne er korte takket være hurtigopladningsteknologi og af hensyn til en optimal opladningsproces og en maksimal sikkerhed overvåges akkuen konstant af den intelligente ladestyring. Refresh-tilstanden gør det muligt at genaktivere dybafladte akkuer. Alle aktuelle oplysninger kan aflæses på LED-tilstandsindiktoren med 6 trin.

Technical details

Strømforsyning oplader200-250 V | 50-60 Hz
Udgangsspænding oplader20 V
Ladetid75min
Spænding18 V
Batterikapacitet4000 mAh
Maks. effekt900 W
Antal batterier1 Pieces

Lille, men wauw!

PLUS-teknologi: Lille, let og kraftfuld

Færre celler med konstant power – det er indbegrebet af Einhell PLUS-teknologien. Takket være den nyeste celleteknologi er Power X-Change Plus-akkuerne mere kompakte og lettere. Da de nye lithium-ion-celler leverer dobbelt så meget kraft som standardcellerne, kræver det ikke så mange af dem i akkuen. Det mindre design imponerer med sin lethed og overbeviser under brugen med Einhell Power X-Change-maskinerne!

Lille-men-wauw
Einhell-tillgsservice

Einhell tillægsservice

For at forlænge serviceperioden kan du registrere akkuer og maskiner direkte hos Einhell. På den måde står serviceteamet altid til rådighed i forbindelse med reparationer, reservedele og andre spørgsmål.

Twin-Pack-teknologien

Twin-Pack-teknologien

18 eller 36 V? Hvorfor vælge? Med Twin-Pack-teknologien er én akkutype tilstrækkeligt til begge spændingsklasser: Ved maskiner med et højt energiforbrug, f.eks. plæneklippere, save eller borehamre, er det muligt blot at kombinere to 18-V-akkuer i et 36-V-produkt.

Ready to go!

Kort opladningstid med effektiv oplader

Optimal akku-performance, maksimal levetid og korte opladningstider? Helt problemfrit med Einhells opladere. Med den medfølgende oplader på 3 A er den ligeledes medfølgende akku på 4 Ah klar til brug efter kun 75 minutter. Hvis akkuen sidder længere i opladeren, oplades den skånsomt til 100 %.

Ready-to-go
Einhell customer service can be reached directly. We take care of your requests for product information, spare parts and repairs.We support you with all questions around your product - before, during and after the purchase.