Robotplæneklipper
FREELEXO CAM PLUS 600
Item no.:3413975EAN: 4006825678413
einhell-expert-robot-lawn-mower-3413975-productimage-001
einhell-expert-robot-lawn-mower-3413975-accessory-001
einhell-expert-robot-lawn-mower-3413975-pxc_circle-001
einhell-expert-robot-lawn-mower-3413975-detail_image-001
einhell-expert-robot-lawn-mower-3413975-detail_image-002
einhell-expert-robot-lawn-mower-3413975-detail_image-003
einhell-expert-robot-lawn-mower-3413975-productimage-001
einhell-expert-robot-lawn-mower-3413975-accessory-001
einhell-expert-robot-lawn-mower-3413975-pxc_circle-001
einhell-expert-robot-lawn-mower-3413975-detail_image-001
einhell-expert-robot-lawn-mower-3413975-detail_image-002
einhell-expert-robot-lawn-mower-3413975-detail_image-003
Robotplæneklipper

FREELEXO CAM PLUS 600

Item no.: 3413975 EAN: 4006825678413
 • Indgår i Power X-Change-familien, kræver 1 stk. 18-V-akku
 • Kulfri motor – mere power og længere driftstid
 • Robotplæneklipperen registrerer klippeområdet ved hjælp af integreret kamera
 • Mulighed for individuel robotplæneklipper-styring ved hjælp af app
 • Tastatur med LED-display og intuitiv betjening
 • Programmerbare klippetider
 • Over-the-Air Updates: automatiske opdateringer via WLAN
 • Returnering til ladestationen og opladning sker automatisk
 • Sikkerhedsteknik med stød-, vælte- og løftesensorer
 • Integreret regnsensor
 • Tyverisikring med pinkode
 • Klippehøjdeindstilling: 20 - 60 mm
 • Egnet til stigninger på op til 25%
 • Inklusive 5 m magnetbånd til kortvarige afgrænsninger i haven
 • Bæregreb til komfortabel transport
 • Plænearealer op til 600 m²
 • 25 stk. monteringskroge
 • 2 stk. forbindelsesklemmer og 3 stk. reserveklinger
 • Inkl. 1 stk. 4,0 Ah Power X-Change-akku og ladestation
See more information
Show less information
einhell-expert-robot-lawn-mower-3413975-productimage-001
Article description

Einhell FREELEXO CAM PLUS 600 indgår i den effektive Power X-Change-familie, der sikrer grænseløs fleksibilitet inden for systemfamilien. Seriens lithium-ion-akkuer kan kombineres med alle systemenheder. Ved hjælp af et integreret kamera detekterer FREELEXO CAM PLUS 600 automatisk det plæneareal, der skal klippes, ved at registrere plænearealerne ud fra farver og strukturer. Fysiske grænser, f.eks. mure, hække eller træer, registreres ved hjælp af integrerede ultrasoniske sensorer, mens kameraet registrerer optiske grænser såsom barkflis, asfalt og sten. Dermed sparer man den tidskrævende og besværlige lægning af et afgrænsningskabel, og robotplæneklipperen kan gå i gang med det samme. Ved hjælp af kameraet registrerer robotplæneklipperen også forskellige underlag og med stød- og forhindringssensorerne også forhindringer, der er højere end 10 cm. Det medfølgende 5 meter lange magnetbånd fungerer endvidere som virtuel grænse for robotplæneklipperen, så snart det er placeret i haven. Magnetsensorerne i FREELEXO CAM registrerer magnetbåndet, så robotplæneklipperen drejer ved kanten af båndet. Med båndet er det således muligt kortvarigt at afgrænse områder, som ikke skal klippes, ved hjælp af magnetkraft, f.eks. for at beskytte et nyplantet træ eller en blomstereng. FREELEXO CAM PLUS kan anvendes sammen Einhell Connect App via WiFi eller via et LCD-display med intuitivt tastatur. På den måde kan klippetiderne eksempelvis programmeres præcist på de ønskede dage. For at robotplæneklipperen altid er opdateret til nyeste version, gennemføres opdateringer "Over-the-Air", dvs. uden brug af USB-nøgle, via WLAN. Robotplæneklipperen er tyverisikret med en pinkode og advarselssignalet. Returnering til ladestationen og opladning sker automatisk ved behov. Der er også integreret en regnsensor. Robotplæneklipperen har en klippehøjdeindstilling fra 20 mm til 60 mm og egner sig til stigninger på op til 25 %. Bæregrebet sørger for en komfortabel transport. FREELEXO CAM PLUS 600 leveres med alt, hvad der skal bruges til installation og drift. Den er konstrueret til et plæneareal på op til 600 m². Ved levering medfølger en Power X-Change Plus-akku på 4,0 Ah, en ladestation, 3 reserveklinger, 12 m styrekabel, 5 m magnetbånd, 25 monteringskroge og 2 forbindelsesklemmer.

Technical details

Effekt18 V
Batteri18 V | 4000 mAh | Li-ion
Klippebredde18 cm
Hældning25 %
Greb til klippehøjdeindstilling20 mm 60 mm
Anbefalet areal600 m²
Styrekabel12 m
Kroge25 Pieces
Reserveknive3
Samlemuffer2 Pieces

Kamera i stedet for afgrænsningskabel

Integreret kamera registrerer automatisk klippeområdet

Einhell robotplæneklipperen FREELEXO CAM PLUS 600 klarer sig helt uden den besværlige og tidskrævende installation af et afgrænsningskabel. I stedet registrerer den plænearealerne ud fra farve og struktur ved hjælp af det integrerede kamera. Forhindringer, der er højere end 10 cm, registreres af robotplæneklipperen ved hjælp af stød- og forhindringssensorerne. Robotplæneklipperen klipper derefter alle plænearealer ud fra tilfældighedsprincippet.

Kamera-i-stedet-for-afgrnsningskabel
Opret-klippefrie-zoner

Opret klippefrie zoner

Efter placering i haven fungerer magnetbåndet som et virtuelt hegn. Magnetsensorerne i robotplæneklipperen registrerer magnetbåndet, så den drejer ved kanten af båndet. På den måde kan man kortvarigt udelade områder, som ikke skal klippes.

Virtuel-plnekant

Virtuel plænekant

Blomsterbed eller unge planter – Ved hjælp af magnetbåndet er det muligt at markere bestemte områder i haven, som ikke eller kun i utilstrækkelig grad er afgrænset, som klippefrie zoner. Båndet kan enten graves ned eller lægges oven på plænen, så græsset med tiden vokser hen over det.

Ægte frihed uden ledningerFREELEXO CAM: Robotplæneklipperen uden afgrænsningskabel

Frihed og fleksibilitet – det er indbegrebet af FREELEXO-robotplæneklipperne, der drives af de fleksibelt kombinerbare Power X-Change-akkuer. FREELEXO CAM PLUS 600 arbejder sig automatisk gennem haven med en arbejdsbredde på 18 cm og indstillelig klippehøjde (20 - 60 mm).

Sådan bliver Freelexo klar til start!

Omfattende tilbehør til haver på op til 600 m²

FREELEXO CAM PLUS 600 robotplæneklipperen er klar til brug med det samme takket være det medfølgende tilbehør. Ud over ladestationen og et sæt med 3 reserveklinger medfølger der et komplet installationssæt. Det 12 meter lange styrekabel, de 25 monteringskroge og de 2 forbindelsesklemmer anbefales til plæner på op til 600 kvadratmeter. FREELEXO CAM PLUS 600 leveres endvidere med et 5 m magnetbånd og en Power X-Change Plus-akku på 4,0 Ah.

Sdan-bliver-Freelexo-klar-til-start

Styring via smartphone-app

Individuelle indstillingsmuligheder via Bluetooth

Via app-styring kan du indstille mange af FREELEXO CAM PLUS-robotplæneklipperens funktioner individuelt – og det sker enkelt og komfortabelt fra din smartphone via WiFi-forbindelse. Ud over faste tider kan robotplæneklipperen startes og stoppes individuelt. Takket være Over-the-Air opdateringer er robotplæneklipperen altid opdateret til nyeste version. Opdateringerne kan også gennemføres om natten via WLAN.

Styring-via-smartphone-app
Kan den forbindes med en app?

Ja, FREELEXO CAM PLUS er takket være det integrerede WiFi-modul kompatibel med Einhell Connect Appen.

Har jeg brug for et afgrænsningskabel til FREELEXO CAM?

Der skal kun installeres en ladestation og et styrekabel. Der er dog ikke tale om et afgrænsningskabel, men en 5 m² sløjfe omkring ladestationen, som robotplæneklipperen bruger til at returnere til stationen.

Hvilken funktion har regnsensoren?

Einhell robotplæneklipperne kan også køre i regnvejr, hvilket dog kan beskadige jord og græs unødvendigt. Regnsensoren er en ekstrafunktion, som forhindrer dette ved, at robotten automatisk kører tilbage til ladestationen.

Hvor meget støjer robotplæneklipperen under brug?

Robotplæneklipperen har en lydstyrke på 57 dB (A) under brugen. Det svarer omtrent til samme lydstyrke som en normal samtale.

Hvordan registrerer robotplæneklipperen forhindringer?

Ud over et lavtsiddende skørt er FREELEXO robotplæneklipperen forsynet med stød-, vælte- og løftesensorer, så robotplæneklipperen tidligt og automatisk registrerer forhindringer og om nødvendigt stopper knivene.

Einhell customer service can be reached directly. We take care of your requests for product information, spare parts and repairs.We support you with all questions around your product - before, during and after the purchase.