Batteri
18V 4Ah PXC Plus Twinpack
Item no.:4511629EAN: 4006825673685
einhell-accessory-battery-4511629-productimage-001
einhell-accessory-battery-4511629-pxc_circle-001
einhell-accessory-battery-4511629-productimage-001
einhell-accessory-battery-4511629-pxc_circle-001
Batteri

18V 4Ah PXC Plus Twinpack

Item no.: 4511629 EAN: 4006825673685
 • Kan anvendes universelt til alle Power X-Change-maskiner
 • PLUS-teknologi: mere kraft til intensive opgaver
 • Kabelløs frihed og fleksibilitet i både bolig og have
 • Batteristyringssystem (ABS) af hensyn til en optimal akku-overvågning
 • Bedste performance, sikkerhed, driftstid og levetid takket være ABS
 • Lav selvafladning takket være førsteklasses lithium-ion-celler
 • 3-trins LED-indikator til ladestandskontrol
 • God stødbeskyttelse og skridsikkert greb takket være gummibelagt kabinet
 • Støv- og korrosionsbeskyttet hus
 • Forsænket greb til nem udtagning af akkuen fra maskinen
 • Twin-Pack-anvendelse ved 36 V-opgaver
See more information
einhell-accessory-battery-4511629-productimage-001
Article description

Einhell 18 V 4,0 Ah Power X-Change PLUS i Twin-Pack indgår i Einhells multifunktionelle og ubegrænset indbyrdes kombinerbare Power X-Change-akkusystem. De universelt anvendelige Power X-Change-akkuer forsyner alle akku-maskiner i hele produktfamilien til haven og værkstedet med kraft og udholdenhed. Fordelene for kunden er indlysende: Med én akku og én oplader til alle produkter sparer man ikke kun mange penge i forbindelse med købet, de universelle anvendelsesmuligheder skåner også miljøet og giver samtidig fleksibilitet i både hus og have. Desuden er du fri for rod og kaos med forskellige akkuer og opladere til hvert enkelt produkt. Lithium-ion-celler af nyeste generation leverer 100 % mere power for maksimal kraft ved alle opgaver sammen med en mere kompakt konstruktion og lavere vægt. Endvidere står PLUS-teknologien for ekstra power ved krævende opgaver. Den førsteklasses akku modvirker desuden memoryeffekt og selvafladning af hensyn til en konstant høj power. 18 V 4,0 Ah PXC PLUS er en kvalitetsakku, der indgår i Power X-Change-familien og også egner sig til brug af Twin-Pack ved 36-V-opgaver. Det processtyrede aktive batteristyringssystem ABS overvåger konstant akkuens parametre ved hjælp af den integrerede mikroprocessor. Systemet sørger derved for optimal sikkerhed, optimal produktydelse, maksimal driftstid og maksimal levetid. Den aktuelle ladetilstand kan kontrolleres via en 3-trins LED-indikator. Kabinettet modstår støv, korrosion og mekaniske påvirkninger takket være sin konstruktion. Gummibelægningen giver akkuen en høj stødbeskyttelse og et skridsikkert greb. Med det forsænkede greb kan den nemt tages ud af alle produkter. Der medfølger to 4,0 Ah Power X-Change PLUS-akkuer. En oplader kan købes separat.

Technical details

Jævnstrømsspænding18 V
Batterikapacitet4000 mAh
Maks. effekt900 W
Antal batterier2 Pieces

Lille, men wauw!

PLUS-teknologi: Lille, let og kraftfuld

Færre celler med konstant power – det er indbegrebet af Einhell PLUS-teknologien. Takket være den nyeste celleteknologi er Power X-Change Plus-akkuerne mere kompakte og lettere. Da de nye lithium-ion-celler leverer dobbelt så meget kraft som standardcellerne, kræver det ikke så mange af dem i akkuen. Det mindre design imponerer med sin lethed og overbeviser under brugen med Einhell Power X-Change-maskinerne!

Lille-men-wauw
Kompatibilitet

Kompatibilitet

Alle akkuer i Einhell Power X-Change-serien kan den kombineres fleksibelt med alle maskiner og opladere i systemfamilien.

Maksimal-power

Maksimal power

Den førsteklasses lithium-ion-akku eliminerer memoryeffekten og den for batterier velkendte selvafladning af hensyn til konstant høj power.

Batteristyring

Batteristyring

Batteristyringssystemet med mikroprocessor giver den højeste sikkerhed, en optimal performance og en maksimal driftstid.

Robust-hus

Robust hus

Huset med forsænket greb og gummibelægning modstår støv, korrosion og mekaniske påvirkninger og leverer en høj stødbeskyttelse.

Einhell-tillgsservice

Einhell tillægsservice

For at forlænge serviceperioden kan du registrere akkuer og maskiner direkte hos Einhell. På den måde står serviceteamet altid til rådighed i forbindelse med reparationer, reservedele og andre spørgsmål.

Twin-Pack-teknologien

Twin-Pack-teknologien

18 eller 36 V? Hvorfor vælge? Med Twin-Pack-teknologien er én akkutype tilstrækkeligt til begge spændingsklasser: Ved maskiner med et højt energiforbrug, f.eks. plæneklippere, save eller borehamre, er det muligt blot at kombinere to 18-V-akkuer i et 36-V-produkt.

Einhell customer service can be reached directly. We take care of your requests for product information, spare parts and repairs.We support you with all questions around your product - before, during and after the purchase.