Vis mere

Tilbehør til gør det selv-entusiaster, hobbygartnere og bilentusiaster

Power X-Change batterier og opladere, værktøj og udstyr og meget mere

Nu kan du få mere ud af dine Einhell-havemaskiner og udstyr - med vores højkvalitets tilbehør. Fra batteriopladere til værkstedsudstyr finder du her alt, hvad du har brug for til at gøre dit gør det selv-udstyr komplet.

Udover tilbehør til værkstedet eller havehuset tilbyder vi dig et stort udvalg af biltilbehør og tilbehør til vores varmeovne.

Einhell værktøj tilbehør. Din fordel:
  • Brand tilbehør fra KWB
  • Bred vifte af specielle tilbehør til alle implementeringsområder
  • Tilfredsstillende værdi for pengene
  • Høj kvalitet og sikkerhedsstandarder
  • Garanti og telefon support

Værktøjstilbehør til alle anvendelsesområder

Power X-Change

Batterier og opladere til vores batterisystem

Ét batteri - tusinde muligheder. Power X-Change er en ægte batterifamilie, det accepterer ethvert værktøj med samme batteritype i sin fold. Vores Power X-Change tilbehør gør dig endnu mere fleksibel - med nye batterier, separat oplader og gavnlige startsæt.

Værktøjer & Maskiner

Det perfekte tilbehør til ethvert værksted

Hvert projekt tager dig dobbelt så lang tid, fordi du aldrig kan finde det værktøj, du har brug for? Der er ikke plads i en skuffe eller et skab til at sætte dine ting? I vores værktøjer tilbehør finder du den rigtige hjælp til at organisere dit værksted bedre og mere effektivt. Vores værkstedsvogne er perfekt organiseret og giver plads til alle dine håndværktøj - små eller store.

At blive organiseret er halvdelen af arbejdet - derfor har vi flere produkter i vores tilbehørssortiment. Fra praktiske gaffeltrucks til kraftfulde taljer: Se nu selv, hvordan du kan fornuftigt udstyre dit værksted.

Rengøringsudstyr

Ideel til værkstedet eller på vejen

Fra jumperkabler til bærbare strømforsyninger til pålidelige stik, er vores biltilbehør til brug i mange forskellige kørselssituationer. Høj kvalitet og pålidelighed fungerer godt under udfordrende forhold og giver stor funktionalitet og yderste sikkerhed. Vores bil tilbehør er den perfekte tilslutning til samlingen af alle bilelskere og DIY-entusiaster, og er et must have i hvert godt værksted.

Have og skov

Praktiske komplementer til hobbygartnere

styrede maskiner såsom haveruller og multifunktionsspreder hjælper dig med at lægge din nye græsplæne. Einhells motorsavslibemaskiner sikrer, at dine motorsave skærer skarpt og rent gennem tykt træ. Vores skovsikkerhedshjelme er de bedste til at beskytte dig mod at tabe træstykker eller flyvende splinter. Se nu vores tilbehør til hobbygartnere.

Med øje for detaljerne Hver detalje er der taget hånd om i værktøjet. Derfor er vores sortiment af tilbehør så omfattende.

KWB: Tilbehør fra fagfolk

Tilbehør af høj kvalitet til højkvalitets værktøjer

Professionelt udvalg på tilbehør lavet af KWB! Derfor foretrækker vi at bruge værktøjer og materialer fra tilbehørsspesialister fra Bremen. Fra små dele, såsom bits og bor, op til store savklinger til rundsave: KWB leverer højeste kvalitet og har i mange år været en af de globale ledere for tilbehør til værktøj. Det er dejligt at have en så pålidelig partner ved vores side!