More power for large projects with the powerful Power X-Change Plus battery pack.

Rigtig ingeniørkunst for rigtig højteknologi

Højeste præcision og mest moderne fremstillingsprocesser
Vis mere

Vi er batterispecialisterne!

Vores Power X-Change batterier overholder de strengeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder

Et værktøjsbatteri består af mange forskellige komponenter. Kun hvis alle komponenterne opfylder de højeste kvalitetskrav, samles de af os til en Power X-Change batteripakke. Så vi leverer ikke kun tilstrækkelig kraft, men også den nødvendige sikkerhed - under opladning, under transport og under intensiv brug.

State-of-the-art brushless electric motors have been awarded the Brushless Energy label.
Einhell-forskerholdet: Med Power X-Change står sikkerhed og funktionalitet i første række. Derfor er vi opmærksomme på alle detaljer.

Dette udmærker de enkelte komponenter i vores Power X-Change batterisystem:

The label for particularly powerful and safe Li-Ion technology in all Power X-Change devices.

Celler

Højeste kvalitetstestede sikkerhed

I vores Power X-Change batterier anvendes der kun højkvalitets Li-Ion celler fra kendte internationale producenter. Dette sikrer, at vi altid er udstyret med konsekvent høj kvalitet i overensstemmelse med de strengeste sikkerhedsstandarder.

Når vi vælger vores battericeller, stoler vi ikke bare på et godt navn: Hver Power X-Change battericelle gennemgår en automatiseret og uafhængig testprocedure for at sikre 100% sikkerhed. Og det også efter flere års intensiv brug!

The multifunctional battery pack with 4Ah and full 18V power for all Power X-Change devices.

Batteripakke

Udvalgte celler - sofistikerede komponenter

Da de nøjagtige specifikationer for de enkelte celler kan svinge på grund af deres produktion sikrer vores strenge udvælgelseskriterier den højest mulige constance og sikkerhed. Dermed består hver Power X-Change batteripakke af celler, der harmonerer ideelt med hinanden.

Men de øvrige komponenter i vores batteripakke skal kunne leve op til de højeste krav. Fra de køleeffektive anordninger af de enkelte komponenter til stød- og støvbeskyttende pastdæksler: Løbende kontroller og praktiske tests gør vores batteripakke til et af de bedste værktøjsbatterier på markedet.

Explosion drawing of a 5.2 Volt Power X-Change Plus battery from Einhell.

Batteristyringssystem BMS

Intelligent elektronik - effektiv batteribeskyttelse

Ud over strenge retningslinjer for kontrol og produktion, sikrer det aktive batterihåndteringssystem (BMS) maksimal sikkerhed og ydeevne - for en intensiv batterilevetid. Vores BMS overvåger alle sikkerhedsrelaterede påvirkninger inde i hvert Power X-Change batteri og styrer den optimale anvendelse af de enkelte celler.

På denne måde forhindrer vi effektivt typiske batteriskader. Om det er dybdeafladning, overspænding, overophedning, selvafladning eller memory effekt: BMS registrerer skadelige påvirkninger tidligt og modvirker dem effektivt. Og ved kritisk batteritilstand slukker BMS for strømforsyningen.

Safe and convenient charging with the powerful Power X-Change charger from Einhell.

Oplader

Pålidelig ydeevne - sikker håndtering

Den specielle Power X-Change oplader er ikke kun meget kraftfuld, men også meget sikker. Flere interne kontrolmoduler sikrer, at cellerne i batteripakkerne oplades jævnt og fejlfrit. Dette forlænger ikke kun batteriets levetid, det udgør også en ekstra sikkerhedsfaktor.

Således undgår laderen kortslutninger mellem cellerne ved for lave temperaturer og slukker automatisk, hvis der er problemer eller hvis batteriet er fuldt opladet.

Power X-Change enheder

Multifunktionsplatform - perfekt afstemning

Et komplekst og omfattende batterisystem fungerer kun sikkert og pålideligt, hvis de betjente enheder er nøjagtigt tilpasset til kravene. Derfor stiller vi særlige krav til elektronikken under designet og udviklingen af Power X‐Change værktøjerne og haveværktøjerne.

Konstant prøver og test sikrer, at varme- og brandsensitive komponenter opfylder de højeste sikkerhedsstandarder. Alle Power X-Change-enheder er også certificeret af uafhængige testlaboratorier.