The Einhell Power X-Change battery pack consists of several powerful components.

Power X-Change batteripakken

Vi præsenterer værktøjsbatteriet, der passer overalt!
Vis mere

Det multifunktionelle batteri til de højeste krav

Den bedste udholdenhed, ydeevne og sikkerhed

Vores mål: Et innovativt værktøjsbatteri, der passer til enhver enhed i en ny trådløs værktøjsfamilie. Vores krav: Det bedste, mest fleksible og sikreste værktøjsbatteri til gør-det-selv-folk og haveentutiaster. Vores løsning: Einhell Power X-Change batteripakken med integreret Active Battery Management System (BMS).

Da vi mener at fremtiden indenfor værktøj er trådløs, har vores ingeniører udviklet et batteri, som allerede nu opfylder de højeste standarder. Det kombinerer den mest moderne Li-Ion-teknologi med højkvalitets kontrolelektronik - for mere udholdenhed, mere strøm og mere sikkerhed.

Batteriinnovationen fra Einhell

  • Høj ydeevne, højeffektive Li-ion celler
  • Intelligent batteristyringssystem
  • Ingen hukommelseseffekt, ingen selvafladning
  • Meget sikker forarbejdning og elektronik
  • Maksimal fleksibilitet og multifunktionalitet
Tekniske detaljer: Find ud af, hvad det er som gør Power X-Change-batteripakken så speciel.

Det højteknologiske batteri, der passer til dig!

A woman removes a Power X-Change battery from the lawnmower and hands it over to a man.

Hvad ville et genialt batteri være uden det passende værktøj? For at vi ikke behøver at stille os selv dette spørgsmål, har vi udviklet det multifunktionelle Power X-Change-system. Med Power X-Change kan du bruge vores avancerede batteripakke i mere end 200 forskellige værktøjer - fra plæneklippere til borehammere. Takket være det gennemtænkte design passer vores batteri virkeligt ind i en hvilken som helst enhed, præcis som vi ønskede det. Dette er ikke kun multifunktionelt, men både smart og virkelig innovativt!

Two Power X-Change batteries form a powerful twin pack in a Einhell lawnmower.

Med forskellige spændinger og kapaciteter kan du efter ønske tilpasse batteriets ydeevne til dine anvendelser og enheder. Ud over vores fleksible allroundere får du også yderst kraftige og robuste batterier. Og til særdeles kraftfulde enheder (som vores Power X-Change græsslåmaskiner), opfandt vi Twin Pack teknologien. Den lader dig bruge to Power X-Change batterier på samme tid - for dobbelt så meget strøm og udholdenhed!