Vis mere

Haveudstyr og maskiner til hobbygartnere

Fra plæneklippere til vandpumper

Dine grønne fingre og Einhells røde haveværktøjer! Vores brede vifte af højkvalitets plæneklippere, hækkelippere, motorsave og vandpumper er ikke bare for at blænde øjnene for hobbygartnere, men også for at holde dine græsplæner og græs sunde og velholdte. Uanset om det er golfbanen eller plantagen: Du finder det rigtige værktøj til dine haveprojekter på Einhell.

Enhell fordel for hobby gartner
  • Værdi for pengene
  • Op til 24 måneders garanti og call center support
  • Effektive og miljøbevidste motorer
  • Premium kvalitet og sikkerhedsstandarder
  • Værktøjer og enheder udviklet internt

Einhell haveudstyr til alle anvendelser

Plæneklippere

Græsset har aldrig været grønnere!

På Einhell finder du den rigtige plæneklipper til din have! Elektriske plæneklippere imponerer med deres lave vægt og mere støjsvage drift. En benzinplæneklipper tilbyder dog større rækkevidde og fleksibilitet. En batteriplæneklipper kombinerer det bedste fra begge verdener. Med Einhells Power X-Change batterisystem arbejder du uafhængigt af faste strømkilder og fossile brændstoffer. Du skal blot indsætte det kraftfulde universalbatteri og komme i gang - i hvert hjørne af din have. Ingen kabler. Ingen benzinlugt.

Ophakkere

En professionel makeover til din græsplæne

En scarifier fra Einhell giver din græs det friske luft, det har brug for. Det skarver græsset, fjerner mos og ukrudt og holder plænen frisk. Scarifying skaber plads til friske, stærke stilke, hvilket giver græsset den frihed, den skal vokse. Sortimentet fra Einhell indbefatter rene scarifiers og kombinationsmodeller, som også fungerer som en græsplæne. Til særlig fleksibel brug tilbyder vi også trådløse scarifiers med batteridrift fra vores universelle Power X-Change batterisystem.

Trimmere og dybder

Perfekt græsplæne skære helt op til kanterne

Med en Einhell græs trimmer kan du fjerne præcist og ubesværet overskydende græs, fint klippe rester og utilgængelige ukrudt hurtigt. Den roterende nylon tråd i skæreværktøjet betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om kantsten, hjørner eller træer. Motorværdier bruger metalknive i stedet for en nylon tråd. Dette gør dem til det ideelle skæreværktøj til effektivt at skære selv stærke græsstængler og stædige rødder eller lignification. For maksimal bevægelsesfrihed er mange af vores trimmere udstyret med trådløse drev fra Power X-Change batterisystemet.

Hedge trimmere

Så også dig kan blive en ægte boxwood kunstner!

Så vidt omfanget af hedgeplanter er, er sortimentet af Einhell hedge trimmere lige så alsidigt. Afhængigt af applikation og vækst har du mulighed for at vælge mellem elektriske hækkeklippere, trådløse hækskærere og benzin hækskærere. Fordelene er klare: Med en benzin hegn trimmer får du fuld effekt til meget træagtige hegn; En elektrisk hækstrimmer giver mere komfort til en enklere vækst. Og med de trådløse hækklemmer fra vores Power X-Change-område kombinerer du høj ydeevne med maksimal bevægelsesfrihed.

Vandpumper

Vandstrøm - når, hvor og hvor du vil have det!

Højkvalitets vandpumper og vandværker fra Einhell. Med en regnvandspumpe bruger du indsamlet regnvand eller naturlige kilder til at levere din have, mens du dækker husstandens brugsvandsbehov med husholdningsværker. Med havepumper kan du transportere vand effektivt, for eksempel til damme systemer eller kunstige vandløb. Og en spildevandspumpe hjælper dig ud, hvis du har højt vand eller en oversvømmet kælder. Pumper kan være så alsidige!

Haveværktøjer

Det rigtige udstyr til dine grønne fingre

Einhell haveudstyr og haveautomater omdanner din græsplæne, hække og træer til en ægte oase af ro. Vores omfattende sortiment til amatørgartnere omfatter trådløse græsslåmaskiner, motorsave, elektriske hækklipper, benzinrør og meget meget mere. Alle vores maskiner og værktøjer er udviklet og designet af haveeksperter i Tyskland - til de højeste krav, et overbevisende prisforhold og maksimal havearbejde.

Erfaring og lidenskab Havearbejde er en lidenskab! Derfor sikrer vi, at alt vores haveudstyr og maskiner er nemme at bruge og er af pålidelig kvalitet. For langvarig lykke, når du arbejder!

Power X-Change batterisystemet

Fuld strøm til trådløse haveværktøjer!

Ét batteri, tusinde muligheder! Frigør dig selv fra ledninger og kabler og ind i en ubekymret fremtid med vores Power X-Change batterisystem. Et glimrende koncept fra Einhell: Vores batterier er multifunktionelle og passer i alle vores Power X-Change værktøjer. Du kan betjene alt dit haveudstyr fra græsslåmaskiner til motorsave med kun én batteritype. Langvarig, kraftig og fleksibel! Oplev den brede verden af Power X-Change. For flere muligheder, mere frihed og mere komfort under havearbejde.