Vis mere

Værktøj til gør det selv-entusiaster

Fra borehamre til fliseafstandsstykker

I dag et træhus, i morgen et nyt køkken: intet projekt er for stort til en rigtig gør det selv-entusiast. Gør dit hjem personligt med de rigtige maskiner og værktøjer fra Einhell. Oplev vores håndholdte elværktøjer og vores kraftfulde stationære maskiner. Oplev friheden med vores Power X-Change-batterisystem - eller den rene kraft i vores maskiner og kompressorer. Nyd det komfortable design, den pålidelige kvalitet og en imponerende service - fra gør det selv-entusiaster til gør det selv-entusiaster.

Uanset hvilket projekt, du planlægger, vil det rigtige værktøj gøre det til en leg. Se dig omkring og find alt, hvad du har brug for til dine projekter i hjemmet, værkstedet og garagen.

Einhell fordele for DIY entusiaster
  • Overbevisende værdi for pengene
  • Bredt udvalg af værktøjer og maskiner
  • Værktøjer og enheder udviklet internt
  • Høj kvalitet og sikkerhedsstandarder
  • Op til 24 måneders garanti og telefon support

Einhell værktøjer til alle anvendelsesområder

Elværktøjer

Boring, boltning og hamring

Så alsidigt som dine gør det selv-entusiaster: Uanset om du flytter, renoverer eller blot vil vende verden på hovedet, med Einhells håndholdte elværktøjer finder du passende enheder til alle typer arbejde.

Fra batteridrevne slagboringer til kraftige håndholdte rundsave tilbyder vi et bredt udvalg af værktøjer, som er nemme at bruge og alligevel kan udføre de hårdeste opgaver. Ideel til begyndere og gør det selv eksperter!

Opdag nu passende elværktøjer til dit projekt. Oplev moderne funktioner, høj kvalitetsdesign og den fremragende Einhell værdi for pengene-fordel. Oplev vores fremragende garanti og eftersalgsservice. Træk ærmerne op - gør dine gør det selv drømme til virkelighed!

Stationære maskiner

Sågning, svejsning og opbygning af tryk

Tag nye udfordringer med maksimal Einhell-Power til rigtig store projekter! Vores stationære maskiner kan bruges overalt, hvor der kræves meget strøm og præcision. På byggepladsen, i murværk, i køkkenet eller badeværelset, garage eller have. De kan udføre de mest varierede opgaver: Behøver lufttryk til at rengøre? Derefter nå ud til en af vores kraftfulde luftkompressorer. Vil du skære parketgulve, fliser eller sten? Vores sav og separatorer vil gøre arbejdet for dig. Reparationer eller håndværk arbejde? Gør det rigtigt, med et af vores svejsemaskiner!

I al denne tale om magt og ydeevne har vi ikke glemt en vigtig ting: Du! Vores maskiner er nemme at bruge og nemme at betjene. De hjælper dig med dit arbejde og får dine projekter til at ske. Se nu!

Rengøringsudstyr

Støvsugning, sprøjtning og rengøring

Gør livet elendigt for støv, snavs og snavs: Einhells våde / tørre støvsugere, aske støvsugere og højtryksrensere er rigtige allroundere, når det kommer til rengøring. Med en våd / tør støvsuger kan du rydde væk våd konstruktion snavs, en tilstoppet regn dræn eller hund hår fra bagagerummet - hygiejnisk!

Tag farvel til varm aske fra skorstenen med et af vores brandsikre støvsugere. Sprænge stædige pletter på væggen, bilmaling eller i stenfugter på ingen tid med vores højtryksrenser. Du må ikke snavse dine hænder - nå ud til en Einhell professionel rengøringsenhed.

Bilværktøjer

Boltning, tinkering og vedligeholdelse

Ingen smerte ingen gevinst. Hvis du elsker dine hjul, skal du arbejde hårdt for at hjælpe det godt. Hvis du elsker din bil, skal du passe på det med Einhells bilvedligeholdelsesprodukter og tilbehør! Dine øjne bliver fugtige, når du ser maling bliver kedelig? Forkæle din bil med en god lyst ansigtsbehandling ved hjælp af vores polermaskiner.

Du ønsker ikke at vente halvt om dagen i værkstedet og venter på, at de ændrer dine bildæk? Gør det selv, det er let, sikkert og hurtigt med vores vognstang og slagskruetrækker.

Og som batteri specialister har vi hos Einhell naturligvis et hjerte til dit batteri. Kom, sæt, gå!

Mere end blot et bredt udvalg! Einhell værktøjer til gør det selv-entusiaster: Innovativ teknologi, pålidelig service og enestående værdi for pengene. Garanteret.
All Power X-Change devices rotate around the battery in a circular overview graphic.

Power X-Change batterisystemet

Fleksibel, fleksibel - og helt trådløs

Du drømmer om simpel arbejde med dine hænder uden besværlige kabler? Så kig på vores unikke Power X-Change batterisystem: De avancerede højkapacitetsbatterier leverer pålidelig og holdbar strøm - uanset om det er i værkstedet, i garagen eller i hjemmet. Fremhæv: Vores batterier er multifunktionelle og passer til enhver Power X-Change-enhed, fra trådløse skruetrækker og roterende hammere til vores nye PRESSITO elektriske kompressor. Det er virkelig et kraftfuldt batterisystem!