Vis mere

Vi er partnere

Einhell og FC Bayern

I vores søgning efter en partner, som vægter ydelse og udholdenhed lige så højt som os, som værdsætter kraft og fleksibilitet, og som hele tiden stræber efter at nå sine mål, har vi fundet, hvad vi ledte efter: Fra august 2021 er Einhell som guldpartner blevet udnævnt til Home and Garden Expert for FC Bayern. Uanset om det er på grønsværen eller omkring Allianz Arena: Se med, når vi implementerer spændende projekter med vores Power X-Change-batterisystem, så spillerne kan gøre alting muligt på banen.

Et partnerskab

på samme niveau

Inspirer andre ved at give dig selv fuldt ud hver dag. Overvind enhver udfordring ved at arbejde som et hold med energi og vedholdenhed. Og overbevis med egen teknologi og egne kompetencer. Einhell og FC Bayern har ikke kun kærligheden til hjemstavnen i hjertet af Bayern til fælles, men deler også samme værdier og tankesæt. Som holdet bag FC Bayern er vi nu klubbens officielle Home and Garden Expert - eksperterne, som sørger for perfekte forhold til træning og kamp.

Einhell møder de tyske rekordmestre. Missionen? At rykke et trin op!

49
førstepladser i produkttest
31
tyske fodboldmesterskaber vundet
2
partnere
1
fælles mission
"Vi har brug for folk, som brænder for det, de gør. Som mestrer deres teknik. Som bringer os fremad. Vi har brug for en partner, der sammen med os kan gøre enhver mission mulig. Én og kun én."

Einhell og FC Bayern

To partnere - én mission

Home & Garden Expert for FC Bayern.