Vis mere

Einhell er hovedsponsor for BMW i Motorsport

Gå fremtiden i møde med batterikraft

Lige som Formel E er fremtiden for motorsport, er batterikraft også en stor prioritet hos Einhell med batteriplatformen Power X-Change. Gør det selv-folk og hobbygartnere sætter mere og mere pris på den bevægelsesfrihed, som akku-værktøjerne giver dem. I forbindelse med præsentationen af BMW's racer til Formel E-serien vil vi også gerne præsentere os som den nye hovedsponsor for BMW i Motorsport. Med dette partnerskab vil vi gerne blive et endnu bedre valg for dig og opnå pole position, når det gælder batteriekspertise til gør det selv-folket.

BMW og Einhell er begge bayerske virksomheder med en lang historie, et stærkt internationalt fokus og et stort sammenfald i varemærkeværdierne: BMW's slogan "Ren køreglæde" matches af Einhells "Entusiasme for at få dit projekt til at lykkes". Mens Einhell giver sine kunder "frihed og selvstændighed" med Power X-Change-platformen, giver BMW sine kørere "uafhængighed af fossile brændstoffer". 

"Vi tror på, at batterier om 10 år næsten fuldstændigt har erstattet brugen af ledninger i boligen og i haven. Derfor koncentrerer vi vores indsats om teknologien og udviklingen af vores Power X-Change-batteriplatform."
Andreas Kroiss
CEO hos Einhell Germany AG

De første indtryk fra banen

BMW og Formel E

Formel E som platform for mobilitet i fremtiden

Fra sæsonen 2018/19 vil BMW være repræsenteret som officiel producent i FIA Formel E-mesterskabet. Bilerne, som har en helt nyudviklet BMW-drivlinje, er fabriksudstyret hos BMW med Andretti Formula E-holdet. Den drivende kraft bag BMW i Motorsport er udviklingen af innovative teknologier inden for elektromobilitet, hvor virksomheden har opnået en førerposition gennem de seneste ti år.

Overblik over BMW i Motorsport

Fra 0 til 100 km/t...

... på 2,8 sekunder.

Den nye BMW i Motorsport-racerbil skal blot bruge 2,8 sekunder for at nå op på 100 km/t. Accelerationen drives af litium-ion-teknologi, og løbene kan finde sted inde midt i de smukkeste byer, da bilerne kører på el, helt uden emission.

Formel E

Mere end bare motorsport

FIA Formel E-mesterskabet er den første motorserie i verden for racerbiler med elmotorer. Såkaldte E-Prix-løb har fundet sted på bybaner i byer verden over siden 2014. Formålet med Formel E-mesterskabet er ikke kun at underholde, men også at fremme udviklingen af elektriske motorsystemer og vise potentialet ved bæredygtig energi. På denne måde kombinerer FIA Formel E-mesterskabet sportslig overlegenhed og bæredygtige bilkoncepter.

Gå til den officielle Formel E-hjemmeside

FIA Formel E-mesterskabet 2018/2019

Løb, starttider, ruter

FIA Formel E-mesterskabet 2018/19 er mesterskabets femte sæson. Det første af 13 løb starter den 15. december 2018 i Diriyah. Sæsonens endelige opgør finder sted den 14. juli 2019 i New York City. Det eneste løb, som afholdes i Tyskland, finder sted på den gamle Berlin Tempelhof-lufthavn den 25. maj 2019. Sammen med BMW i vil Andretti Autosport konkurrere mod 10 andre hold om Formel E-verdensmesterskabet i sæsonen 2018/2019.

Find løbstiderne her

Et særligt kendetegn ved Formel E

Fanboost

Formel E er den eneste sportsbegivenhed i verden, hvor fans spiller en aktiv rolle for at påvirke løbets resultater. FANBOOST giver fans mulighed for at stemme på deres yndlingskører og give dem ekstra energi i løbet.

Hvordan virker Fanboost?

De tre kørere, som får flest FANBOOST-stemmer, vil kortvarigt få ekstra energi, som kan bruges i et 5-sekunders vindue i løbets sidste halvdel. Alle fans kan stemme på deres yndlingskører med FANBOOST fra 6 dage til 6 minutter før løbets start.

Tekniske detaljer: Her kan du se, hvad der er så specielt ved Power X-Change-batteriet.