The graphic rear view of a brushless motor with the current flows inside.

Den børsteløse motorteknologi

Moderne trådløse batteridrevne skruetrækkere og trådløse batteriboremaskiner uden kulbørster!
Vis mere

Innovativ drevteknologi til de højeste krav

Slid minimeret - ydeevne maksimeret!

Vedligeholdelsesfri, kraftfuld og energibesparende: Kulbørster har en meget negativ effekt på effektivitet og holdbarhed i konventionelle elektriske motorer. Derfor har vi udstyret vores værktøjer med de mest moderne børsteløse drev. Friktionstab eller ufrivillige pauser på grund af overophedede motorer hører fortiden til!

Drev-innovationen fra Einhell

  • Den mest moderne elektromotor-teknologi
  • Elektromagnetiske omformere i stedet for kulbørster
  • Mindre slid, længere levetid
  • Høj effektivitet, ideel til trådløs brug
  • Til alle Power X-Change-enheder i hjemmet og haven
Mere power! Vær ikke bange for at bore: Med børsteløs energi drager du fordel af maksimal effekt og fuldt drejningsmoment!

Sådan er ægte effektivitet!

Detailed graphic representation of a single brushless motor from an Einhell cordless screwdriver.

Den mest moderne teknologi muliggør konstruktionen af elektriske motorer uden kulbørster. Børsterne, som ændrer polerne i konventionelle elektriske motorer ved mekanisk kontakt med rotoren, erstattes af elektroniske polskiftere. De genererer et roterende magnetfelt, som følger rotoren - kontaktløst, slidfrit og med maksimal effektivitet.

All Einhell Brushless devices are provided with these logos and labels.

Borehul omkring borehul omkring borehul: Selvfølgelig er den høje effektivitet også en fordel for batteriets ydeevne. Derfor bruger vi børsteløse motorer med særlig høj effektivitet i alle Power X-Change værktøjer og haveværktøjer. På grund af deres lave vægt og kompakte design forbedrer børsteløse motorer også værktøjshåndteringen og komforten.

Lang levetid! Ingen flyvende gnister - og stadig venner for livet! Vores børsteløse motorer er ekstremt robuste, vedligeholdelsesfrie og holdbare.

Overblik over alle fordelene - Derfor er vores børsteløse motorer så gode:

Stærk

Fuld ydeevne - ingen kompromiser

Mere kraft på grund af mindre friktionstab: Vores børsteløse motorer muliggør højere omdrejninger og mere drejningsmoment end konventionelle elektriske motorer.

Udholdende

Minimal friktion - minimal nedetid

Også ideel til store projekter: På grund af den lave varmeudvikling, kan vores børsteløse værktøjer betjenes i længere tid ved høj effekt, uden at det fører til overophedning. 

Vedligeholdelsesfri

Ingen slid - højeste pålidelighed

Børsteløse motorer er ikke udsat for kulbørsteslitage gennem mekanisk slid. I sammenligning med konventionelle kulbørstemotorer har vores en betydelig længere levetid.

Kompakt

Lille motor - stor effekt

Da børsteløse motorer kan konstrueres mere kompakte, sparer de meget plads og vægt - for særligt lette og ergonomiske værktøjer.

Effektiv

Høj effektivitet - maksimale driftstider

Mere ydeevne og udholdenhed: Da der ikke opstår friktionstab i børsteløse motorer, kan batteriydeevnen i Power X-Change-systemet bruges særligt effektivt.